frina-logo
„КРАСОТАТА МОЖЕ ДА СПАСИ СВЕТА“
Ние от Фрина козметикс вярваме, че всеки притежава божествена красота. Нашата мисия е да вдъхновяваме, да преоткриваме и да отваряме сетивата за красивото, всичко това, което съзерцаваме и онова, което само сърцето може да познае, да бъде развълнувано от прекрасен аромат или от нежно докосване …

Нашата мисия

Нашето вдъхновение - хетерата Фрина е преобръщала света на всички, които се докосвали до красотата й, така продуктите ни  се запомнят от всеки, който е усетил аромата  или действието им върху кожата си.

Вярваме, че всеки заслужава да има здрава, естествено млада и идеално поддържана кожа. Предлагаме най-съвременна козметика EVENSWISS®, съчетала в себе си натуралните съставки на швейцарската природа и активни патентовани формулации, които се грижат за младостта и ревитализирането на кожата – повече за EVENSWISS® тук.

Парфюмите, които представяме на българския пазар са уникална нишова парфюмерия. LESQUENDIEU са произведения на френското парфюмерийно изкуството със 117-годишна традиция. Всичките парфюмни LESQUENDIEU/ЛЕСКЕНДЬО са шедьоври, създадени от най-благородните основно натурални суровини, те пленяват сетивата с изключителните си аромати и истории...

Като алтернативна парфюмерийна къща, ETAT LIBRE D'ORANGE /ЕТА ЛИБР Д‘ОРАНЖ е автентична и уважавана сила в парфюмерийната индустрия. Любителите на качествената френска парфюмерия вече са по-информирани и взискателни. ETAT LIBRE D'ORANGE /ЕТА ЛИБР Д‘ОРАНЖ отговаря на изискванията им като поема рискове, работи без ограничения, дава  на парфюмеристите творческа свобода да правят необичайни и забележителни аромати. Парфюмите ETAT LIBRE D'ORANGE  са дръзки, провокативни и запомнящи се. Те съблазняват, покоряват и въздействат, имат неповторим почерк и запомнящ се аромат.

КОЗМЕТИКА EVENSWISS®

ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО ОТ ШВЕЙЦАРШЯ

EVENSWISS® e швейцарска, иновативна козметиката, която предлагаме на българския пазар. Смятаме, че всеки заслужава да има здрава, естествено млада и идеално поддържана кожа.

Отдадени на тази мисия предлагаме най-съвременна козметика, основана на задълбочено познаване на биологичния механизъм за регенериране на кожата. Използваме революционната Signaling Cosmetics® - каскада от реакции, разпространяващи се в кожата от повърхността в дълбочина.

Нашите продукти съдържат натурални съставки, извлечени от растения и цветя, патентовани формулации и уникални рецептури. Предлагаме премиум качество и иновации в областта на козметиката.

Големият успех на козметика EVENSWISS® се дължи на бързите и видими резултати, само за  няколко дни кожата на лицето и тялото е подмладена, ревитализирана и сияеща.

Тридесет години изследвания се концентрират в уникалната формула EVENSWISS® с Dermatopoietin®. Повече за EVENSWISS® може да откриете на: www.evenswiss.bg

Към продуктите

АРИСТОКРАТИЧНИ ПАРФЮМИ LESQUENDIEU

Красотата е взискателна и търсеща,  трябва да бъде провокирана, да може да разгръща потенциала си, за да вдъхновява и очарова. За всички любители на неповторимата красота, онази, която те оставя без дъх и те кара да я последваш със затворени очи, предлагаме два бранда нишова парфюмерия: LESQUENDIEU и ETAT LIBRE D'ORANGE.

Парфюмите LESQUENDIEU са изцяло ръчно изработени във френски работилници - неповторимо съчетание на аристократизъм и семейна традиция, която датира от 1903 година. 

Ароматите LESQUENDIEU са уникални творения, създадени от най-добрите, редки есенции, предимно от естествен произход. Целият процес, от зреенето до производството, се извършва в собствена работилница в Грас - световната столица на парфюма.  Всяко едно ухание носи своята история, която се разгръща във вълшебство от бергамонт,  ванилия , украсен с ухания от българско розово масло, плодови нотки  и натурални етерични масла.

Всеки парфюм LESQUENDIEU е завършен с капачка и етикет от чисто 24-каратово златно покритие. Опаковката e вдъхновена от мотив, от предната част на вратата на LESQUENDIEU – от адрес, намиращ се в Париж.

Към продуктите

ETAT LIBRE D'ORANGE

Амбициозна и дръзка парфюмерийна мечта – страстна, темпераментна, освободена. Свободна да твори. Свободна да обича и да бъде обичана. Това е различен тип парфюм – интелигентен, с отношение.

Създаден от необичайна парфюмерийна къща, която използва ирония, за да измисли имена на ароматите си. Своенравна парфюмерийна къща, която разклаща предразсъдъците и подклажда противоречия, която експериментира с идеите и преоткрива удоволствието, което можем да намерим в обонянието чрез изключителни, деликатно композирани есенции.

Това са парфюми, композирани от първокачествени, живи суровини, които се сливат с кожата, така че могат да принадлежат единствено на човека, който ги носи.

Към продуктите
© Copyright 2023 - All Rights Reserved
usermagnifiercrosstext-align-justify
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram