frina-logo
„КРАСОТАТА МОЖЕ ДА СПАСИ СВЕТА“
Ние от Фрина козметикс вярваме, че всеки притежава божествена красота. Нашата мисия е да вдъхновяваме, да преоткриваме и да отваряме сетивата за красивото, всичко това, което съзерцаваме и онова, което само сърцето може да познае, да бъде развълнувано от прекрасен аромат или от нежно докосване …

Нашата мисия

Нашето вдъхновение - хетерата Фрина е преобръщала света на всички, които се докосвали до красотата й, така продуктите ни  се запомнят от всеки, който е усетил аромата  или действието им върху кожата си.

Вярваме, че всеки заслужава да има здрава, естествено млада и идеално поддържана кожа. Предлагаме най-съвременна козметика EVENSWISS®, съчетала в себе си натуралните съставки на швейцарската природа и активни патентовани формулации, които се грижат за младостта и ревитализирането на кожата – повече за EVENSWISS® тук.

Парфюмите, които представяме на българския пазар са уникална нишова парфюмерия. NICOLAÏ интегрира целия процес между създаването и производството, от закупуването на суровини до продажбите в своите бутици. Всички парфюми NICOLAÏ са шедьоври, създадени от най-благородните основно натурални суровини, те пленяват сетивата с изключителните си аромати...

Като алтернативна парфюмерийна къща, ETAT LIBRE D'ORANGE /ЕТА ЛИБР Д‘ОРАНЖ е автентична и уважавана сила в парфюмерийната индустрия. Любителите на качествената френска парфюмерия вече са по-информирани и взискателни. ETAT LIBRE D'ORANGE /ЕТА ЛИБР Д‘ОРАНЖ отговаря на изискванията им като поема рискове, работи без ограничения, дава  на парфюмеристите творческа свобода да правят необичайни и забележителни аромати. Парфюмите ETAT LIBRE D'ORANGE  са дръзки, провокативни и запомнящи се. Те съблазняват, покоряват и въздействат, имат неповторим почерк и запомнящ се аромат.

КОЗМЕТИКА EVENSWISS®

ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО ОТ ШВЕЙЦАРШЯ

EVENSWISS® e швейцарска, иновативна козметиката, която предлагаме на българския пазар. Смятаме, че всеки заслужава да има здрава, естествено млада и идеално поддържана кожа.

Отдадени на тази мисия предлагаме най-съвременна козметика, основана на задълбочено познаване на биологичния механизъм за регенериране на кожата. Използваме революционната Signaling Cosmetics® - каскада от реакции, разпространяващи се в кожата от повърхността в дълбочина.

Нашите продукти съдържат натурални съставки, извлечени от растения и цветя, патентовани формулации и уникални рецептури. Предлагаме премиум качество и иновации в областта на козметиката.

Големият успех на козметика EVENSWISS® се дължи на бързите и видими резултати, само за  няколко дни кожата на лицето и тялото е подмладена, ревитализирана и сияеща.

Тридесет години изследвания се концентрират в уникалната формула EVENSWISS® с Dermatopoietin®. Повече за EVENSWISS® може да откриете на: www.evenswiss.bg

Към продуктите

Nikolaï Parfumeur-Créateur

Красотата е взискателна и търсеща,  трябва да бъде провокирана, да може да разгръща потенциала си, за да вдъхновява и очарова. За всички любители на неповторимата красота, онази, която те оставя без дъх и те кара да я последваш със затворени очи, предлагаме два бранда нишова парфюмерия: NIKOLAÏ PARFUMEUR-CRÉATEUR и ETAT LIBRE D'ORANGE.

NICOLAÏ притежава собствена фабрика за производство и опаковане в сърцето на „Козметичната долина“. Те са едни от малкото компании за производство на парфюми, които интегрират всичко - от концепцията до производството и от закупуването на етерични масла до изпитването на готовите продукти.

От създаването си през 1989 г., NICOLAÏ подбира внимателно всички съставки необходими за производството на своите продукти. Повечето от тях са рециклирани и/или подлежат на рециклиране и се доставят от производители, които действително следват практики на корпоративна социална отговорност.

100% Произведено във Франция - Всички елементите се сглобяват от майстори във фабриката на NICOLAÏ , базирана в la Ferté-Saint-Aubin.  100% от концентратите се произвеждат в парижката лаборатория на Патрисия дьо Николай

Към продуктите

ETAT LIBRE D'ORANGE

Амбициозна и дръзка парфюмерийна мечта – страстна, темпераментна, освободена. Свободна да твори. Свободна да обича и да бъде обичана. Това е различен тип парфюм – интелигентен, с отношение.

Създаден от необичайна парфюмерийна къща, която използва ирония, за да измисли имена на ароматите си. Своенравна парфюмерийна къща, която разклаща предразсъдъците и подклажда противоречия, която експериментира с идеите и преоткрива удоволствието, което можем да намерим в обонянието чрез изключителни, деликатно композирани есенции.

Това са парфюми, композирани от първокачествени, живи суровини, които се сливат с кожата, така че могат да принадлежат единствено на човека, който ги носи.

Към продуктите
© Copyright 2023 - All Rights Reserved
usermagnifiercrosstext-align-justify
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram